EZI Home
Spletni Slovar


EZI Software / Projekti / Projekti / Avtorske pravice


 

Avtorske pravice

Avtorske pravice (c) 1991 - 2024 EZi Software. Vse pravice pridržane.

Pogoji uporabe

Informacije in dokumenti, objavljeni na spletni strani www.4ezi.com, so last skupine EZi Software. Njihove reprodukcije in razširanje v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja skupine EZi Software niso dovoljene. EZi Software si pridržuje vso pravico do spremembe vsebin, objavljenih na spletni strani www.4ezi.com. Skupina EZi Software si prizadeva, da bodo informacije na straneh točne in podatki ažurni, vendar uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Skupina EZi Software ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi lahko nastala z uporabo naših aplikacij.

Na spletnih straneh www.4ezi.com so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami na teh spletnih straneh skupina EZi Software nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Vsi osebni podatki uporabnikov spletnih strani www.4ezi.com, ki jih uporabniki posredujejo, bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega so bili posredovani. Skupina EZi Software jamči, da ne bodo predani v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Kontakt

info@4ezi.com


Copyright © 1991-2024 EZi Software. All rights reserved.